Prevođenje za francuski jezik

Prevod sa srpskog na francuski jezik: sa ili bez overe sudskog tumača

Prevod sa srpskog

Prevod sa srpskog na francuski jezik

Prevod sa fransuskog na srpski jezik – da li zbog toga što je francuski jezik jedan od zvaničnih jezika Evropske Unije ili zbog toga što mnogi ljudi iz Srbije studiraju ili rade, odnosno sarađuju sa nekom kompanijom iz Francuske, ovaj tip prevoda jedan je od najprodavanijih usluga poslednjih par godina u agenciji BGprevodi.

Bez obzira iz kog razloga imate potrebu za prevodom u ovoj kombinaciji jezika (prevod dokumenata, dokumentacije, saglasnosti…), možete biti uvereni da ćete kod nas u prevodilačkoj agenciji BG prevodi dobiti uslugu na najvišeg mogućem nivou.

A to zapravo znači da kod nas možete dobiti i prevod dokumenata i njihovu overu za koju su zaduženi ovlašćeni sudski tumači.

Prevođenje dokumenata sa srpskog na francuski jezik i overa sudskog tumača

Zakon republike Srbije predviđa da veliki broj dokumenata koji se prevode sa srpskog na francuski jezik moraju biti overeni pečatom zvaničnog sudskog tumača. Iz tog razloga, agencija BGprevodi svojim klijentima obezbeđuje da na jednom mestu dobiju dve usluge: prevod i overa sudskog tumača za francuski jezik.

Takođe vrlo je bitno da znate i to da u nekim situacijama je potrebno da se dokumenta overe Apostile pečatom, te se ova informacija treba proveriti u nadležnoj instituciji koja verifikuje dokument, kako bi se ispoštovala sva pravila. Pored toga što određena dokumenta moraju biti overena Apostile pečatom, bitno je da znate da taj proces ne isključuje overu kod sudskog tumača.

Poslednje, ali ne i najmanje bitno je i da znate da, pošto sam proces overe prevedenih dokumenata podrazumeva i upoređivanje originala i prevoda, bitno je da svaki klijent dostavi i originale na uvi.

Neki od najčešće traženih tipova dokumenata za prevod sa srpskog na francuski su:

  1. medicinsa dokumentacija
  2. tenderska dokumentacija
  3. tehnička upustva 
  4. saglasnosti
  5. izjave 
  6. uverenja

Ukoliko je potrebno, prevodimo i marketinške materijale, brošure, softvere, diplome i dodatke diplome i sve oblike svedočanstava kao i sva druga dokumenta koja se predaju nadležnim institucijama.

Prevodilac sa srpskog na francuski jezik

Takođe, sa srpskog jezika na francuski prevodimo i sva dokumenta koja se podnose nadležnim institucijama, a koja su vezana za oblast obrazovanja, a u skladu sa vašim potrebama, nudimo vam i uslugu redakture materijala koji su već prevedeni sa srpskog na francuski jezik. Na taj način možemo obezbediti željeni kvalitet prevoda, čak i onda kada ga nismo mi direktno radili.

Osim dokumenata i dokumentacije, sa srpskog na francuski jezik prevodimo i različite vrste video i audio materijala, obezbeđujemo titlovanja, odnosno sinhronizacije prevedenih sadržaja za video materijale.

Najčešće tražene usluge prevođenja:

Želite da saznate koliko bi koštao vaš prevod sa francuskog na srpski jezik?

    *Ni mi ne volimo da nas spamuju, te iz tog razloga obećavamo da nećemo zloupotrebiti Vaš email na način na koji ni sami ne bismo voleli da naš bude zloupotrebljen. Zato ćete uvek imati opciju da se odjavite sa naše email liste, ukoliko Vam sadržaj koji povremeno šaljemo (samo kada imamo šta pametno da kažemo) nije interesantan.

    Call Now Button+381 62 629 230